مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در تنظیم وکالت نامه توسط دفترخانه

سلام
من طبق مبایعه نامه ام و وکالت صاحب ملک. سند ملک را به نام خود زدم .متاسفانه دفتر خانه اشتباها داخل متن نوشته وکیل حق فروش به شخص ثالث را دارد و پول را به حساب موکل واریز کند و موکل از این قضیه سوء استفاده کرده و جلو نقل و انتقال را گرفته و شکایت خیانت در امانت کرده و تقاضای برگشت سند و یا واریز ثمن کرده
و من طبق مبایعه نامه میخواهم به قاضی بگویم ثمن پرداخت شده و شاکی اقرار به دریافت ثمن کرده و اشتباها متن وکالت نامه اینطور نوشته شده و من در جریان نبودم و تمامی ارگان ها این نوع وکالت نامه و پذیرفتند و سند صادر کردند
حالا سوال من این است
1_اگر قاضی به نفع شاکی رای دهد من شامل جرم و جزای خیانت در امانت میشم حتی اگر ملک را تمام و کمال تحویل دهم؟
2.سندی ک شاکی برای جلوگیری از نقل و انتقال به دادگاه ارائه داده است و این توقیف برای دادگاه 200 میلیون هزینه برداشته را من در صورت رای نگرفتن در ازای برگرداندن سند باید واریز کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتی اگر ملک را هم تحویل دهید مجازات جرم خیانت در امانت منتفی نخواهد شد‌‌.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مشخص شود شما طبق وکالت‌نامه عمل نکردید خیانت در امانت در مورد شما مصداق دارد