مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی تجدید نظر و اعتراض به اجرای حکم اجرای احکام

من رای دادگاه بدون حضور من صادر شده ولی من در جلسه اول دادگاه اعتراف کردم البته فقط گفتم بله بله .یعنی قاضی پرسید شما دعواتون شده منم گفتم بله .همین ولی نگفتم من انگشتش رو شکستم وغیر عمدي بود.ولی اعتراض گذاشتم رفت تجدید نظر ولی حکم تغییر نکرد وحکم قبلی آمد وشد حکم قطعی وبرای اجرا رفته به اجرای احکام و دادگاه فردا هست .ولی حکم من خیلی سنگین هست هم دیه هم جریمه نقدی هم زندان وهم شلاق برای یک انگشت شکستن غیر عمد وتازه غیر حضوری هیچ ابلاغی به من نشده به گوشی چون شماره ثنا من فرق کرده بود آدرس خانه هم تغییر کرده و طرف من یک خانومی هست که چندین سال رفت و آمد داشتیم وحتی 1 سال ونیم آخر خیلی شدید تر رفت و آمد داشتیم .باید چیکار کنم خواهشا کمکم کنید مرسی وسپاسگذارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است و قابلیت اجرا پیدا کرده است و بایستی محکومیت‌های اشاره شده در متن سؤال به انجام برسد لیکن شما می‌توانید از نهادهای تخفیف پیش‌بینی شده در قانون مجازات اسلامی بهره‌مند شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست نهادهای تخفیف پیش‌بینی شده در قانون مجازات اسلامی با مشاوره وکییل ارایه کنید