مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی تجدید نظر

باسلام. در بدوی رای به نفع من صادر شد و در تجدید نظر نقص شد و قطعی شده ایا میتوانم ماده 477یا 470 اعتراض بدم پرونده حقوقی هست

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
بایستی دقیق بررسی گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اقامه دادخواست اعاده دادرسی ، باید دلیل جدید وجود داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دلیل کافی داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
برای اقامه دادخواست اعاده دادرسی
باید دلیل جدید وجود داشته باشد