مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ عدم پیگیری محکوم له تجدید گردید

در تاریخ 1402/12/27 وقت نظارت به لحاظ عدم پيگيري محكوم له تجدید و برای تاریخ 1403/01/26 تعیین گردید

باسلام خسته نباشید میخواستم بدونم این پیام که ارسال شده برام معنی اش چی هست و بنده شاکی هستم یعنی باید در این تاریخ مراجعه کنم به دادسرا ؟ البته پرونده ی بنده دارای زندانی هست و ایشون داخل زندان هستند و حکمشون داده شده فقط نمیدونم منظورشون از پیگیری چیه لطفا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از تعطیلات عید به شعبه مربوطه جهت پیگیری مراجعه نمائید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه مراجعه حضوری انجام دهید