مشاوره حقوقی رایگان - ازاد کردن موتور سیکلت پلاک قدیمی

سلام. بنده یک موتور سیکلت مدل 86 دارم که سند تک برگ و تمام مدارک به نام خودم هست. چند سالی بود که استفاده نمیکردیم داخل خونه خواب بود. دو هفته پیش اوردیم تعمیر گاه کلی خرجش کردیم حدودا دو میلیونو سیصد. موتور تعمیر کردیم لاستیک نو و باک و صندلی و کمک فنر و سیم کشی نو ... خلاصه کنار خیابون نگه داشته بودیم تا برادرم با وانت بیاد بگذاریم پشت وانت ببریم روستا که همون حین موتور یگان امداد اومد موتورو به زور ازمون گرفت برد پارکینگ الان میریم دنبال موتور میگن که باید اسقاط بشه. بخدا ما اصلا سوار هم نبودیم. اهل خلاف با موتور نیستیم. این همه خرج کردیم. میخواستیم اگه امکانش باشه پلاک هم بگیریم. که این مصیبت برامون اومد. تو را خدا راهنماییمون کنید. وضعیت مالی مون هم که خیلی خرابه پدرم بیست ساله افتاده خونه مریضه من و یه خونه پر جمعیت. خدا عمرتون بده. خواهش میکنم ازتون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه عمر متوتورتون بیش از 10 سال و در رده فرسوده هست اینکه استفاده کردید یا خیر دلیل مکفی بر رفع توقیف نیست