مشاوره حقوقی رایگان - پلاک زدن موتور سیکلت مزایده ای

سلام من یک موتور مزایده مدل 88 گرفتم
برگه مزایده نوشته استفاده از لوازم بعد شماره تنه و شماره موتور هست تو برگه روی موتورم هک شده میخواستم بدونم میتونم پلاک بزنم یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگربا سلام بهتر است به تعویض پراید مراجعه نمایید چرا که موتورهای مزایده‌ای به سختی پلاک می‌شوند درست است قیمتش کم است و همین مورد باعث می‌شود که مردم متاسفانه بدون دقت خریداری نمایند ابتدا تحقیقات را انجام دهید سپس خریداری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق اداره تعویض پلاک موضوع را پیگیری فرمایید