مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

باعرض سلام وادب ، دختر من قبل خواستگاری و عقد گواهینامه گرفت و هزینه هاش با من بود و در حین عقد گواهینامه داشت تا مراسم عروسی دو سال و نیم طول کشید ولی داماد میگه گواهینامه اش رو باید بدهید من ماشین ثبت نام کنم . این ماجرا قبل از مراسم ازدواج هست.تکلیف من پدر چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود تصمیم با خود دختر است می‌تواند به هیچ یک اجازه ندهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اجباری به این مورد نمی باشد بهتر است تصمیم گیری در این خصوص را در اختیار دخترتان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دخترتان باید تصمیم بگیرد که این امتیاز را در اختیار چه کسی قرار دهد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.