مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به بردن آبرو

من دو نفر را با هم بیرون دیده ام در داخل ماشین، و به آن خانم گفتم که به همه می گم که شما با هم صیغه هستید و تهدیدش کرده ام. لازم به ذکر است که من مبلغی هم از ایشان طلب دارم و گفته ام که پول بنده را ندی آبروت را می برم گفته ام به پدر و مادر و دوستهای می گم. حالا از من شکایت کرده. جرم من باعث چه جزایی می شود در حالیکه هم پشیمانم هم از او معذرت خواستم، این مطالب را در اینستا برای او فرستادم

پاسخ ها :

مجازات تهدید به بردن آبرو تهدید به بردن آبرو تهدید در اینستاگرام تهدید