مشاوره حقوقی رایگان - بلوچ بی هویت

سلام من یک بلوچ حاشیه نشین بلوچستان هستم و بدلیل شغل دامداری و عشایری پدرم نتوانسته مدارک برای خودش بگیره و ما چنتا خواهر و برادر هستیم که مدارک نداریم الان به هر در و دیواری می‌زنیم که مدارک بگیریم ولی نمیدن لطفاً راهنمایی کنید چکار کنم پرونده داریم کارت واکسن داریم استشهادنامه محلی داریم عقدنامه داریم و بزرگای شهرمون ام از ریش سفیدان و شورایی منطقه همه شاهد هستن که ما ایرانی هستیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.دادخواست الزام اداره ثبت احوال به تنظیم وصدورمدارک شناسایی(شناسنامه وکارت ملی) دردادگاه‌مطرح کنید.