مشاوره حقوقی رایگان - کشیدن اب از جاده تا زمین برای پرواربندی

سلام خسته نباشید من میخوام یه انشعاب اب بگیرم برای پرواربندیم لوله اب رو باید از دو طرف جاده رد کنم یا مشکلی نداره از وسط جاده ببرم جاده هم خاکی هست. چون دو طرف جاده کلا دیوار کشیده شده نمیشه تو زمین همسایه برد. اشکال داره از وسط جاده خاکی برد یا نه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید موافقت های مربوطه اعم از دهیاری یا راهداری رو اخذ کنید وگرنه ممکن است دردسر ساز باشد و شکایت تخریب علیه تان مطرح شود مگر به دستور اداره آب که صراحتا دستور به خاک برداری و اقدام از محل معینی را تعیین نموده باشند

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

باید مجوز را از دهداری روستا یا شهرداری بگیرید