مشاوره حقوقی رایگان - آب شرب برای خانه کارگری

سلام. بنده باغی به مساحت 7100 متر در جوار روستا دارم و برای آبیاری از چشمه ای هر 12 روز حقابه دارم برای خانه کارگری باغ 45 متر از جهاد کشاورزی و بخشداری مجوز گرفته و خانه ای ساختم برای مصرف در خانه کارگری نیاز به آب شرب دارم ولی اداره آب منطقه با درخواست حق انشعاب بنده موافقت نمی کنه لطفاً راهکار قانونی برای دریافت حق انشعاب را بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهادکشاورزی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر ساخت بنا با مجوز اداره جهاد باشد امکان اخذ انشعابات وجود خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر دارای مجوز هستید نباید مشکلی باشد شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را بنحو حضوری از طریق جهاد کشاورزی پیگیری بفرمائید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به اداره آب مراجعه نمایید و با ارائه مجوز ساخت خانه درخواست تخصیص آب بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس دادخواست رفع ممانعت از حق ارائه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پس از گرفتن مجوز برای ساخت خانه باغ می‌توانید برای انشعاب آب اقدام نمایید