مشاوره حقوقی رایگان - کشیدن انشعاب گاز و اب برای زمین

سلام اگر کسی برای مرغداریش لوله گاز از جاده برده باشه ایا میشود شخص دیگر از همان جاده لوله گاز با اب رد کند یا مشکل دارد و فقط یک نفر میتواند و بقیه باید از راه دیگری این کار را انجام دهند جاده هم به طول 500متر است

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

معمولا انشعاب از همان لوله ها گرفته می شود منتهی درهزینه اولیه کشیدن خط لوله اب شریک می گردد و باید پرداخت کند چون صاحب مرغداری کل هزینه انشعاب را پرداخت کرده و عملا خط لوله مال خودش است

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اداره متبوعه موضوع را مشخص خواهد نمود