مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد موتور معیوب

سلام خسته نباشید،
من دو هفته پیش به صورت قولنامه ای یک موتور با مبلغ چهارده میلیون تومن خریداری کردم، قبل از معامله موتور رو پیش یه تعمیرکار بردیم و تعمیرکار گفت خرج زیاد داره اما فروشنده قبول نکرد و گفت سالمه و گفت بریم پیش یه تعمیرکار دیگه که رفیق خودش بود و اون گفت موتور سالمه، نویسنده قولنامه هم همون تعمیرکار رفیقش بود و یه پولی هم بابت نوشتن قولنامه گرفت صاحبش هم به صورت لفظی یک ماه هم تضمین کرد و کلی از موتور تعریف کرد اما در قولنامه چیزی راجب تضمین ننوشت، اونروز رفیقم و پسر عمم هم پیشم بودن و شاهد معامله بودن ولی اسمی از اونا تو قولنامه برده نشده روز بعد از معامله فهمیدیم موتور اصلا از شصت کیلومتر بیشتر سرعت نمیره و چرخ عقب هم باید کلا عوض بشه و خرجش زیاده و اصلا این موتور این قیمت نمی ارزه، اما فروشنده موتور رو پس نمیگیره و حتی حاضر نیست خسارت بده، آیا من میتونم شکایت کنم و موتور رو پس بدم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله میتونید با ارسال اظهارنامه اعلام فسخ قرارداد کنید و سپس از طریق دادگاه تاییدیه اخذ کنید و مطالبه وجه پرداختی کنید البته موضوع به کارشناس جهت بررسی صحت و سقم قضیه ارجاع خواهد شد و به یاد داشته باشید حق فسخ فوری است اگر به موقع عمل نکنید امتیازی که مقنن برایتان در نظر گرفته را ازدست خواهید داد

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

یک اظهارنامه بدهید و بعد تامین دلیل کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت وارده و فسخ قرارداد را بکنید