مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبرداری

سلام. من اخيرا برای هک كردن پيج اينستاگرام شخصی به فردی در همان فضای مجازی برای انجام اين كار اعتماد كردم و 120 هزار تومن كارت به كارت كردم ولی اين شخص كلاهبردار بود و بعد از دريافت پول قضيه رو انكار كرد و به من فحش های ركيكي داد. آيا با توجه به اين كه كار خودم درخواست غيرقانونی بوده اگر برای طرح شكايت با مداركی مانند رسيد پرداخت و اسكرين شات فحش ها اقدام كنم به نتيجه ای ميرسد آيا يا خير؟ آيا ميتوانم بگويم اين فرد پول را در ازای كار نكرده از من گرفته؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام.
فحاشی جرم است. قانوناً شما مستحق دریافت وجه پرداختی می باشید.