مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط اجراییه ثبت بابت مهریه همسرم

با سلام
خانمم مهریش که 314 سکه گذاشته اجرا . یه ماشین پژو 84 دارم که 3 ماهه توسط اجرای ثبت توقیف شده و توی پارکینگه و کارشناس ثبت 37 میلیون و پانصد هزار تومن قیمت گذاشته روش . یه خونه مسکن مهرم دارم که سندش تو رهن بانک . بنده ابان 97 از کار بیکار شدم و 18 ماه بیمه بیکاری از اداره کار برام تعلق گرفت که آخر همین ماه تموم میشه . بنده اومدم دی 97 یه پراید خریدم اقساطی که قسطش از بیمه بیکاری میدادم و خودمم تو آژانس محله کار میکردم و خرج خونه رو میدادم . قسط پراید مهر 98 تموم شد و فروختم و یه پژو اقساطی مدل 84 خریدم که تا آذر 99 قسط داره که چک هاش خانمم داده و بنده پشتش امضا کردمو باز تو آژانس شروع بکار کردم. با توجه به اینکه بنده حدودا 2 ساله که راننده تاکسی تلفنی هستم و منبع درامدم همین ماشینه و بیمه بیکاریم هم آخر اردیبهشت 99 تموم میشه ، اجرای اداره ثبت به استشهاد محلی و نامه مدیر آژانس ترتیب اثر ندادن و گفتن طبق قانون جدید فقط تاکسی زرد رنگ جز مستثنیات دین هست و خودرو شما شخصیه و شامل نمیشه . بنده هم دادخواست حقوقی دادم که قاضی فعلا دستور توقیف اجرای مزایده رو داده و منتظرم که 29 همین ماه اولین جلسه دادگاه برم. حال با توجه به مدارک بنده ( 1- استشهاد محلی که به امضا چند نفر از رانندگان آژانس رسیده و حاضرن تو دادگاهم شهادت بدن و همچنین ممهور به مهر هیئت امنای مسجد محله است 2- معرفی نامه مدیر آژانس ممهور به مهر آژانس و امضای مدیر آژانس 3- لیست حضور و غیاب اداره کار بابت بیمه بیکاری ) آیا قاضی دستور رفع توقیف رو میده ؟ بنده 3 میلیون هم با هزار بدبختی و قرض و قوله جور کردم و واسه خسارت احتمالی ریختم حساب دادگستری و 3 ماهه که خونه نشین شدم و 46 سالمه و کار هم نمیتونم پیدا کنم چون هر جا میرم شرایط سنی گذاشتن و جوون هم نیستم و قدرت بدنی ندارم برم کارگری کنم . ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر مطالبتان مبنی بر راننده آژانس بودند و تنها شغل همین باشد احتمالا دادگاه ترتیب اثر می دهد.