مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد

سلام
در تیرماه سال 98 یک رستوران اجاره کردیم قرارداد سه ساله به شرط افزایش 20% سالیانه و توافق در تاریخ 10 اسفند 98 بدلیل شیوع بیماری کرونا به مالک اعلام کردیم که توان پرداخت اجاره در ماه های بعد وجود ندارد و اعلام ورشستگی کردیم و متنی پشنویس قرارداد شد برای ارایه به اداره مالیات که مالک هم میتونه از دهم اسفند مغازه رو برای اجاره بزاره
تا الان کلید هم دست ما هست 20 اردیبهشت 99 البته مالک هم کلید داره
الان مالک میگه باید تا آخر اردیبهشت اجاره بدیم
حالا اگر دادخواست بدیم میشه اجاره رو کم کرد و اینکه هزینه دادرسی چقدر هست اجاره ماهیانه 8/5 میلیون با 85 پیش هست
با سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر دادخواست کاهش اجاره بها به لحاظ شیوع کرونا مورد قبول واقع نخواهد شد

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام شرایط قرارداد اجاره الزام آور می باشد اما در شرایط کرونا می توان به مصوبات ستاد ملی کرونا استناد کرد