مشاوره حقوقی رایگان - دعوی مالک و مستاجر

من مستاجر واحد تجاری ام
یکماه کامل دولت پاساژ رو تعطیل کرد
دو هفته هم نیمه وقت بود
الان پنج ماه از قراردادم گذشته می‌خوام خالی کنم چون ورشکست شدم
مالک رهنمو نمی‌ده میگه تا زمانی که مستاجر جدید نیاد باید اجاره پرداخت کنم وگرنه از رهنم کم می‌کنه
باید چه کار کنم یکماهم هست بهش اعلام کردم می‌خوام خالی کنم قبول نمیکنه میگه باید خسارت بدی

پاسخ ها :

رضوی خوسفی اعظم السادات

رضوی خوسفی اعظم السادات :

استان :

بله اجاره را شما باید تا آخر قرارداد پرداخت کنید وحق فسخ قرارداد یک طرفه را ندارید