مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی

سلام خسته نباشید، من توی اینستا با یه خانم متاهل آشنا شدم و تقریبا یک ماه به صورت چت با هم دوست بودیم و شماره همدیگه رو داشتیم و من از طریق شماره ایرانسل دوستم چند تا پیامک بهش دادم که امتحانش کنم بفهمم از این خانم های خیابانی اهل رابطه هستش یا نه بعد شوهرش فهمید و خیلی به شماره دوستم زنگ زد که روی گوشی من بودش و من جواب ندادم و از ترس خودمو زن معرفی کنم و اون فحش میداد و من با آرامش جوابشو دادم که بیخیال بشه حالا بعد از 1ماه یه پیامک واسه شماره دوستم اومده که بیا شعبه 105کیفری دو ساوه الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت رابطه نامشروع از شما و صاحب سیمکارت شده به همراه وکیل مجرب به شعبه بروید و سندی جهت ضمانت همراه داشته باشید

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

ارتباط بر خلاف اصول و معیارهای انسانی و قانونی را قانونگذار جرم انگاری نموده و در اینجا مالک سیم کارت مسئولیت دارد بهتر است سازش صورت گیرد