مشاوره حقوقی رایگان - آژانس مسافرتی

با سلام
ضمن تبریک سال نو
من با یک آژانس مسافرتی سال پیش به همراه خانواده به یونان رفتیم ، خوب بود و راضی بودیم امسال یعنی سال 1403 هم گفتیم با همین آژانس به مسافرت بریم ، من با مدیریت آژانس صحبت کردم گفتم از ما چقدر ضمانت نامه بانکی می گیرید ، گفت با شما راه میاییم و صحبت شد و گفت که از شما نمی گیریم ، حالا متاسفانه دبه کرده ، هنگامی که قرارداد می بستیم ما ، گفتم عدم ضمانت نامه را قید نکردید ، گفت ما با هم صحبت کردیم دیگه ، منم اعتماد کردم درج نکردم ، حالا به اختلاف خوردیم ، اگر واقعا به من راست می گفت من تصمیم به سفر نمی گرفتم ، قابل پیگیری هست ؟
می توانم قراردادم رو فسخ کنم و طلب خسارت کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
وفق آن باید عمل شود و یا شاهدی نسبت به قول شفاهی اگر دارید راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از شهادت شهود استفاده نمایید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر ادله ای برای اثبات ادعای خود داشته باشد،بله میتوانید شکایت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قابل پیگیری است
جهت فسخ قرارداد ، نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یا توجه به اینکه شما جهت اثبات ادعای خود مدرکی ندارید به صرف ادعا کاری نمیشه کرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد و تعهدات طرفین است لذا در صورت هرگونه تخلف از تعهد طرفین ضمانت‌های اجرایی کارساز است