مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی و آزادی با وثیقه

سلام. بنده به علت رفاقت و بی فکری و خریت به یه نفر چندین چک دادم به مبلغ میلیاردی که ایشون هم به دوستاش در قبال کارش داد.ولی الان متوجه شدیم که رفیقمون کلاهبرداره.و فعلا هم زندانیه و مالی هم نداره پرداخت کنه.
سوالم اینه که الان که حکم جلب منو گرفتن اگر بندازن منو زندان با اینکه توان پراخت هیچ مبلغی رو ندارم.میتونم با وثیقه گذاشتن از طرف اطرافیانم آزاد بشم.و اگر میشه آزاد بشم شرایطی داره یا موقته آزادیم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
بنظر راه حل وجود دارد هرچند به سختی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در مقابل دارنده با حسن نیت محسول هستید و می‌بایست از دوست خود بابت موضوعی که چک داده‌اید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با صدور قرار وثیقه ، آزاد خواهید شد
ولی اگر شما مبلغ محکوم به را پرداخت ننمایید وثیقه به مزایده گذاشته خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصل بر باقی بودن بدهی است چرا که سند طلب در ید دارنده نشان از آن دارد
بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
صرفاً می توانید دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کنید
.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با اعسار از پرداخت مبالغ چک زندان نخواهید شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا زمان پرداخت بدهی محبوس خواهید شد