مشاوره حقوقی رایگان - توقیف رهن تنها منزل سکونت

با سلام
همسر بنده مهریه خود را اجرا گذاشته و تنها منزلی که من در آن سکونت دارم پول پیش منزل را توسط دستور قاضی توقیف کرده است و قاضی دستور حقوق و مزایا و فیش حقوق بنده را خواسته آیا این مبلغ جزء مستثنیات دین بنده می باشد؟ آیا دستور قاضی درست می باشد؟ ممنون.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام منزل جزو مستثنیات محسوب میشود و قابل رفع بعد از توقیف است ولی اکثریت اجراییات پول رهن منزل رو توقیف میکنند و پول رو مستثنیات تلقی نمی کنند که آنهم راه حل مخصوص خود را دارد با وکیل مجرب مشاوره کنید تا از گزند بربادرفتن پول رهن جلوگیری کنید.