مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت در امانت توسط کارفرما علیه کارمند

با سلام . بنده مدتی قبل در یک مغازه لوازم جانبی فروشی به عنوان یک حسابدار ساده و ثبت کننده فاکتور ها مشغول به کار شدم بدون داشتن حق هیچگونه دخل و تصرفی در اموال و تنها کاری که میکردم ثبت فاکتور هایی بود که توسط مدیران به بنده داده میشد. بعد از مدتی با کارفرما به مشکل خوردم و ازش تقاضای پرداخت حقوق چند ماهی که بهم نداده بودنا کردم اما اونا اختلاف حسابهایی که به وجود اومده بوده را بهونه کردند و گفتن ما از کارت راضی نیستیم و همین مقداریم که دادیم زیاده و تازه باید مقداریشم برگردونی چون رضایت ما را جلب نکردی. بعد من گفتم که از طریق اداره کار پیگیر میشم و حقما میگیرم اما چون سنم کم بود و بی تجربه بودم تهدیدم کردن و گفتن ما هم برات پرونده کیفری تشکیل میدیم و میگیم خیانت در امانت انجام دادی و منا منصرف کردن اما بعد از مدتی خودشون این کارا انجام دادن و الان شکایت انجام شده و الان قراره با کارشناس پرونده صحبتی داشته باشم و لایحه ای تنظیم کنم میخواستم بدونم باید چیکار کنم ؟ آیا میتونن کاری بکنن ؟ آیا میتونن منا مقصر جلوه بدن ؟ در ضمن جایی که کار میکردم چند مدیریتی بود و با سیستمی کار میکردم که قبلا توسط فردی دیگه راه اندازی شده بود و و کارفرما هم به تذکرات من توجهی نمیکرد و به اجبار منا وادار میکرد که خواسته هاشونا برآورده کنم و هیچ حقی نداشتم اونجا و این جزو شیوه اونهاست که حقوق کارمندا را ندهند و با همه کارمندا این کارا میکنن منتها برای من خیلی میخوان اذیت کنن. ازتون درخواست کمک دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هیچ مشکلی برایتان بوجود نمیآید ( البته بنا بر موارد اعلامی که نوشتین پاسخ میدم اگ مشکل دیگه ای داشته باشید قضیه اش جدا است ) حتما با یک کیل مجرب همکاری کنید تا مورد سو استفاده قرار نگیرید و پرونده سازی علیه تان نشود