مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت

سلام. من بعد حدود سه سال از کارفرما به دلیل مطالبات پرداخت نشده به اداره کار شکایت کردم و ایشان در جلسات رسیدگی و هیات تشخیص اظهار داشتن که من کارمندشان نیستم و فعالیت من صرفا به صورت دور کاری بوده و تایم های کاری ام آموزشگاه در آن ساعت ها تعطیل می باشد. ولی در استعلام های انجام شده خلاف حرفاشون ثابت شد. وقتی بعد از تلاش های فراوان به نتیجه ی دلخواهش نرسید حدود نزدیک به سه ماه از قطع همکاری، از من به اتهام سرقت و خیانت در امانت شکایت کرد. وسایلی که اصلا در اموزشگاه وجود نداشت حتی دو تا از دوستانش را هم به عنوان شاهد معرفی کرد که من رو هنگام دزدی دیدن دقیقا ساعتی که من اصلا آن جا نبودم. در جلسه بازپرسی همکارم شهادت دادن که همچین وسایلی آن جا نبوده و بازپرس رای منع تعقیب صادر کردن. ولی بعد از اعتراض شاکی اتهام خیانت در امانت جلب به دادسرا قرار گرفت. در این بین همکارم رو بسیار تهدید میکردن که اگر شهادتت را پس نگیری تو رو هم به عنوان شریک جرم معرفی خواهیم نمود.
چون هدفش فقط تحت فشار گذاشتن من برای رضایت دادن در پرونده اداره کار هست و تمامی اتهامات فقط یک افترا هست. ممنون میشم جوابم رو بدید.

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام خیانت در امانت کارگر دفاع از اتهام خیانت در امانت اتهام انتسابی سرقت مطالبه حقوق معوقه کارگر کارگر کارفرما سرقت خیانت در امانت