مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه نوزاد در ازدواج موقت

سلام وقتتون بخیر بنده متاهلم و با کسی رابطه داشتم که باردار شدن الان میخوام ثبت رسمی ازدواج موقت انجام بدم چون میخوام همسر اولم ندونه در اینصورت امکان داره که اسم خانم در شناسنامه من نوشته نشه ؟
ایشون میتونه بدون وجود شناسنامه من و با عقد نامه به اسم من برا بچه شناسنامه بگیره ؟
شناسنامه بنده گم شده و برا المثنی اقدام کردم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر بارداری از مواردیست که در صورت تقاضای همسر صیغه ای تان حتما ثبت و در سند شناسنامه تان قید خواهدشد