مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای بیمه

من 2 سال و 11 ماه جایی مشغول به کار بودم. چندین بار درخواست کردم که منو بیمه کنن اما کارفرما این کارو نکرد.
با توجه به اینکه ایشون کلا مراحل استخدام همه پرسنلش برای پرداخت نکردن بیمه غیر قانونی بوده و نه فیش حقوقی داریم نه قرارداد و اینکه حقوق رو نقدی بهمون پرداخت میکردن و بانک مشخصی واریز نداشته ، من فقط یک نامه برای وام گرفتن از بانک دارم و همینطور یک وام هم از بانک کنار محل کارم گرفتم که شرایطش شاغل بودن بود و بانک با توجه به اینکه میدونست من اونجا کار میکنم وام رو دادن بهم و یه تعداد عکس از برگه هایی دارم که امضا کردم به عنوان قرارداد اونم پرینت گرفتم اما بی کیفیت هستش .... ایا این میتونه مدارک خوبی باشه و درصورت شکایت ایا من موفق به اثبات اشتغالم میشم؟؟ مراحل شکایت به چه صورته؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
به اداره کار محل اشتغال مراجعه نمایید.