مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه باغ

با سلام، بنده سه دانگ از یک باغ یک هکتاری دارای چاه آب و استخر و خانه باغ مشاع خریداری نموده ام این باغ قبلا بین شرکا بصورت حدودی (سمت چپ و سمت راست) تقسیم شده ولی مرز آن مشخص نشده است شریک فعلی ادعا میکند تقسیم نامه دارند ولی ارایه نمی کند فروشنده اظهار میکند آن را قبول نکرده است و امضا هم نکرده آیا من میتوانم از طریق دادگاه درخواست تقسیم باغ و مشخص کردن حدود ملک و نحوه استفاده از مشاعات باغ نمایم؟ این درخواست را با چه عنوانی مطرح نمایم؟ ممنون

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

درود ، هر کدام از مالکین مشاعی در جزء جزء مال مشاع شریک هستند مگر آنکه تقسیم بصورت صحیح و قانونی صورت گرفته باشد که در اینصورت هرکدام از شرکاء مالک سهم و حصه اختصاصی خود خواهد بود
در صورت نبود تقسیم نامه ، بنظرم از طریق وکیل دادگستری که در زمینه املاک و امورحسبی ، تجربه کافی داشته باشد اقدام نمایید.