مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهمت ناموسی

باسلام، من 7 سال در یک آپارتمان 4 واحدی ساکن هستم و تا حالا هیچ مشکلی با مالکین دیگه نداشتم. طبقه پایین ما فروخت و خونشو داد اجاره، این مستاجر از وقتی اومده آسایش رو از همه گرفته، یک روز ساعت 7 بعد از ظهر اومد و گفت به بچت بگو بالا سر ما سر و صدا نکنه و کلی فحش داد و زنگ زد صاحب خونه و شوهرش هم اومدن و سه نفری به من فحاشی کردن و تهمت ناموسی زدن و در حضور همسایه های دیگه حرفهای رکیک و زشتی گفتن، من شکایت کردم و پرونده رفته دادگاه ولی هنوز رسیدگی نشده، من دو تا شاهد هم بابت حرفهایی که بهم زدن دارم( یکی پدر شوهرم و یکی دوست پدر شوهرم که موقع دعوا در منزل ما بودند) 1- می خواستم ازتون مشاوره بگیرم که تو دادگاه چطوری بتونم از حقم دفاع کنم که بابت تهمتهای ناموسی و فحاشی که بهم شده محکومش کنم؟
2- آیا با توجه به شهودی که دارم و در دادگاه شهادت می دهند می تونم محکومشون کنم؟
3- پدرشوهرم و دوستش میتونن به عنوان شاهد شهادت بدن؟
4- اگه اونم به دروغ عنوان کنه که منم بهش فحاشی کردم ولی شاهدی بابت حرفش نداشته باشه آیا منم محکوم میشم؟
لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام بله شهود یکی از دلایل اثبات دعوی است اون نمی دونه همچین ادعایی بکنه که شما بهش فحش دادین چون قاضی فقط کسی که شکایت کرده را رسیدگی می کنه