مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه شخص ثالث به راننده

با سلام. بنده در سال 95 تصادف شدیدی کردم که دچار آسیب: (پارگی روده-شکستگی بینی-شکستگی گونه صورت سمت چپ و نصب پلاتین در آن- از دست دادن عصب و حس در زانوی چپ-از دست دادن عصب و حس در نوک بینی و بالای لب-چند عدد جراحت در صورت-ضعیفی دید در چشم) شدم که چون راننده بودم بیمه ایران دیه به من نداد و چون رودم جز نقص عضو بود فقط 8 درصد دیه نقص عضو به من داد. الان عرض بنده اینه طبق بخشنامه و رای وحدت رویه شماره781-1398/6/26که رانندگانی که از سال 90 تا 95 تصادف نموده اند و دیه نگرفتند می توانند دیه بگیرند آیا:
1- دیه شاملم میشه یا نه؟
2- استارت کار رو از کجا شروع و پیگیری کنم؟ آیا باید شکایت تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام بله تعلق می گیرد باید داد خواست علیه بیمه ایران بدی