مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و ضرب و شتم همسر

با سلام من 8 فروردین از همسرم بخاطر فحاشی و ضرب و شتم شکایت کردم ابلاغیه آمد اما نزدیکان اجازه ندادن بریم جلسه اول را البته بگم من پزشکی قانونی و گزارش پلیس و شاهدم را برده بودم الان پیامک آمده که به شعبه دادیاری 626 ارجاع شده این یعنی چی؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.با توجه به توضیحاتتون برداشت میشه پرونده تون جهت رسیدگی به شعبه مربوطه ارجاع شده وچنانچه مایل به تعقیب ورسیدگی هستید می بایست به دادسرا وهمون شعبه مراجعه کنید.در صورت تمایل می تونید تماس بگیرید