مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سه دانگ منزل مشاع بین وراث

با سلام سه دانگ منزل میراث پدر طبق شکایت یکی از وراث در معرض دادگاه قرار گرفته است. سه دانگ دیگر متعلق به اینجانب بوده و در آن منزل قدیمی و یک طبقه حیاط دار از ابتدا ساکن بوده‌ام. وراث با یکدیگر اختلاف داشته و از سه دانگ وراث من نیز سهم پسری دارم. سه پسر و چهار خواهر ... مساحت منزل 315 بوده و اینجانب قادر به پرداخت سهم الارث دیگران نیستم. ترس از آن دارم که دادگاه حکم به فروش منزل داده و زندگی من به باد رود. آیا می‌توان از دادگاه تقاضای تفکیک نمود با توجه به اینکه من در مجموع صاحب 3/2 دانگ از کل ملک می‌باشم؟ و اصولا نفع من در این دعوی در اتخاذ چه درخواستی می‌باشد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
تقاضای افراز ابتدا به اداره ثبت داده می شود و چون پرونده شما در دادگاه است بنابراین اداره ثبت اعلام نموده ملک شما قابل افراز نیست بنابرای شما نمی توانید تقاضای تفکیک نمایید.