مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن موتور سیکلت قولنامه ای

سلام خسته نباشین من موتور سیکلت خریدم قولنامه ای از مدارک بیمه کارت موتور برگه سبز دست خودمه از صاحب سند ادرس و شماره تلفن ندارم فقط کپی کارت ملیش هستش اکه بخام سند بزنم چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما می توانید به طرفیت ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک بدهید .با توجه به اینکه فرمودید شماره ملی ایشون رو دارید اگر ایشان در سامانه ثنا ثبت نام داشته باشند نیاز به ارائه سایر مشخصات ایشان نمی باشد و اگر چنانچه ثبت نام ثنا نداشتند می توانید در دادخواست ایشان را مجهول المکان معرفی کنید تا مطابق تشریفات آگهی شود.