مشاوره حقوقی رایگان - دیه بر پایه سال دریافت مبلغ دریافتی

سلام عرض ادب و احترام
من سال 97 برج 9 تصادف کردم عابر بودم ضایعه نخاعی شدم و آسیبهای دیگه بعد سال 98 درخواست دادم یه مبلغ ناچیزی بهم دادن میخواستم بدون طبق همون دیه کامل که سال 98 که پایه دیه کامل 270میلیون بود برام حکم صادر میکنن یا الان که سال 99 هست بر پایه دیه 99 برام حکم میزنن منظورم چون 98 یه مبلغی گرفتم بر همون سال محسوب میشه ممنون میشم از راهنماییتون سپاسگزارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه میشود نه نرخ روز حادثه

پرسشگر :

درسته میفرمایید شما ولی من یه مبلغی نزدیک به هشتاد میلیون درخواست دادم دریافت کردم سال 98 میخواستم بدونم چون دریافتی داشتم از بیمه سال 98 مبنا رو به همون پارسال دریافت کردم میدن. یا به نرخ امسال دیه رو محاسبه میکنن آخه پارسال 270میلیون بود امسال 330میلیون هست

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نرخ دیه براساس روز پرداخت تعیین میشود