مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام. کسی که به معاینه پزشکی قانونی طرف مقابلش اعتراض داده و پرونده رفته دادگاه تجدید و معاینه مجدد در پزشکی قانونی کل استان انجام شده و وقت یک هفته ای اعتراض به پزشکی قانونی هم گذشته، آیا ميتونه به رای دادگاه تجدید نظر هم اعتراض بده؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای دادکاه تجدیدنظر قطعی است مگر دلایل جدیدی داشته باشید که اعاده دادرسی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رای دادگاه تجدید نظر جای خودرو دارددر صورت مهلت قابل اعتراض است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول قطعی است مگر تحت شرایطی خاص

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است مگر در برخی پرونده ها قابل فرجام خواهی است.
ولی نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است....