مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وکلای محترم. بنده واسه 20 میلیون نفقه محکوم شدم. حالا دادخواست اعسار بزنم موافقت میشه هیچ اموالی ندارم . فاقد شغل هستم توان یک جا ندارم بدم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه اعسار شما را بپدیرند اما حق طلاق برای همسرتان ایجاد خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید دادخواست اعسار بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست دهید
اصولا نمی پذیرند
رویه متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست اعسار بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله منعی ندارد اما توجه داشته باشید اعسار شما بابت نفقه باعث ایجاد حق طلاق برای زوجه خواهد شد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

دادخواست اعسار بدید شهود و صورت اموال و شماره حساب های بانکی رو هم ضمیمه دادخواست کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست دهید شهود معرفی کنید در صورت اثبات عدم تمکن مالی جهت پرداخت یکجای محکوم به،بدهی، تقسیط میشود.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

نتیجه قابل پیش بینی نیست