مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث

با سلام احتراما آیا مالیات بر ارث و پرداخت آن به زمینی که بیش از 40 سال هست که در تصرف متوفی و یا احدی از وراث نبوده و پرونده قضایی رفع تصرف عدوانی آن در جریان است و تاکنون درآمدی برای مالک و وراث وی نداشته است تعلق می گیرد؟ در اینصورت مبنای محاسبه نرخ و میزان مالیات بر ارث زمینی که کاربری کشاورزی داشته و توسط متصرف تبدیل به مسکونی شده است چگونه می باشد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر ادعایی مبنی بر مالکیت این زمین دارید باید به اداره مالیات اعلام و مالیات آن را پرداخت نمایید. تصرف تاثیری در مالکیت ملک موصوف ندارد. مبنای محاسبه نرخ ارزش منطقه ای ملک است که معمولاً بسیار پایین تر از ارزش واقعی ملک می باشد.