مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل

باسلام
من 2ماه پیش به دوستم 200 میلیون پول دادم البته 2 دستگاه ماشین و بقیه اش پول دستی اونم نقد
(این آقا پول را به بهانه این که بارهایش در گمرک گیر کرده ازم گرفت تا در عرض 45روز برایم برگرداند)
در مقابل چند تا چک شرکت خود را داد که به مبلغ 200میلیون تومان هست و خودش هم با رضایت خود منزل خانم خودش را در یک قولنامه ضمانت کرد
توضیحات قولنامه : بعد از وصول شدن چکهای فلانی خریدار هیچ گونه حق مالکیت این ملک را ندارد و این معامله فسخ میگردد. اگر چنانچه چکهای فلانی به شماره های ...... همسر فلان کس در وقت مقرر وصول
نگردد خریدار حق مالکیت و حق فروش را دارد
اثر انگشت خودش و خانمش پایین قولنامه هست
الان نه پولم را میدهد و نه چکهایش وصول شده
از چه راهی میتوانم اقدام کنم و الان خیلی هم ضرر کردم لطفا کمکم کنید ممنون (خریدار منم ؛ فروشنده: خانم دوستم)

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام برای اجرای مفاد قولنامه فروش ایشان از طریق مراجع قضائی اقدام نمائید .