مشاوره حقوقی رایگان - آيا مواردی مانند اکراهی بودن قرارداد و .. سبب ابطال قرارداد ارفاقی است؟

آيا مواردی مانند اکراهی بودن قرارداد و... سبب ابطال قرارداد ارفاقی است؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اکراه باعث غیر نافذ شدن قرارداد میشه و اگه شخص بعد از رفع اکراه اون عمل حقوقی را تنفیذ کنه صحيح و در غیر اینصورت باطل میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer