مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم همسر

سلام من و همسرم 19 اردیبهشت با هم دعوا کردیم ایشون منو زدن من بیستم رفتم پزشکی قانونی و بدون شکایت گواهی گرفتم
این گواهی تا کی اعتبار دارد ؟ و اینکه چون شاهدی ندارم فقط دختر 8 ساله ام حضور داشت بعدا میتوانم با ارایه گواهی و قسم ثابت کنم که ایشون منو زدن؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام مهلت مشخصی نداره ولی هرچی زودتر اقدام بشه بهتره و چون دعوی خانوادگی بوده دادگاهها معمولا با همون گواهی پزشکی قانونی رسیدگی و رای میدن
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

پرسشگر :

ببخشید من اینستاگرام ندارم اینجا سوالمو طرح میکنم
فرمودین مهلت مشخصی نداره یعنی یه سال دیگه ، دوسال دیگه میتونم از این گواهی استفاده کنم؟

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.نه یک سال ودو سال...می تونید از همسایه ها جهت شهادت شهود در صورتیکه شاهد ماجرا بودن استفاده کنید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.نه یک سال ودو سال...می تونید از همسایه ها جهت شهادت شهود در صورتیکه شاهد ماجرا بودن استفاده کنید