مشاوره حقوقی رایگان - ارکان تحقق جرم توسط کارشناس رسمی دادگستری

اینجانب کارشناس رسمی دادگستری هستم. ارزیابی ملکی جهت ضمانت و ازادی زندانی توسط قاضی با حق الزحمه معین به اینجانب ارسال گردید. به علت دیر وقت بودن و احتمال بسته بانک و غیره تتمه حق الزحمه ارزیابی توسط متقاضی نقدا پرداخت و اینجانب رسید به ایشان دادم. بعد از ازادی زندانی جهت دریافت مبلغ تتمه بدون اذن قاضی شکایت کرده است. ایا دریافت وجه مذکور که کمتر از تعرفه ولی بدون اذن قاضی می باشد جرم محسوب می شود.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

فکر میکنم فقط تخلف انتظامی باشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer