مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

با عرض سلام. اینجانب پرونده ای در دیوان عدالت اداری مطرح داشته ام که قاضی دیوان عدالت اداری موضوع و موارد اختلافی را به نظریه هیأت کارشناسان رسمی دادگستری به ترتیب یک نفر از طرف هرکدام و نفر سوم به عنوان کارشناس مرضی الطرفین ارجاع نموده است. کارشناس رسمی که به طرفیت از شهرداری انتخاب شده خود کارمند رسمی شهرداری و از مسئولین رده بالای شهرداری بوده که طبق ماده 33 قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری نمی توانسته به عنوان کارشناس رسمی به عنوان نماینده شهرداری دخالت و اظهار نظر نماید. که اینجانب در کانون کارشناسان رسمی دادگستری طرح شکایت نمودم که دادستان و دادیار پرونده برای وی قرار مجرمیت صادر نمودند ، اما قاضی دادگاه انتظامی با اعلام اینکه مشتکی عنه حسب دادنامه صادره از دیوان عدالت اداری و توسط کمیسیون ماده صد شهرداری از طرف شهرداری و فی الواقع حافظ منافع شهرداری انتخاب و اظهار نظر کارشناسی کرده است و قانوناً ملزم به اظهار نظر بوده است و مشمول جهات رد کارشناسی مقرر در ماده 33 قانون مزبور نمی باشد و دادگاه حکم برائت وی صادر نمود .
آیا واقعاً دیوان عدالت اداری چنین قصدی داشته است که کارشناس رسمی دادگستری با وجود جهات رد کارشناسی می تواند اظهار نظر نماید ؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک و تشخیص با قاضی دیوان عدالت اداری خواهد بود