مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

من یه زمینی رو معامله کردم و فروختم، نصف مبلغ را نقدی دریافت کردم و مابقی رو با دو چک سه ماهه و شش ماهه. و خریدار الان میگه که یه چک تضمین بدون تاریخ به مبلغ دویست میلیون به من بده برای اینکه بعد از پاس شدن چک آخر بیای و سند رو امضا بزنی، میخواستم بدونم از این چک میشه سواستفاده کرد؟ چه راهکاری می‌دین که مطمئن باشم از دادن چک ضمانت

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.خ.استه خریدار صحیح نیست چراکه اگر شما سند نزنید خودش میتواند با وکالت انجام دهد.