مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پرسنل دادگاه

با عرض سلام و خسته نباشی
بنده در چندین مورد مراجعه به دادگاه مسئول دفتر قاضی اجرای احکام با من تند و بد صحبت میکنه و کار مرا انجام نمیده چگونه میتوانم علیه شکایت کنم در ضمن قاضی اجرای احکام از برخورد بد آن مطلع است اما هیچ گونه برخوردی با او نمیکند و همچنین در یک مورد که نیاز به پرداخت پول جهت معرفی کارشناس بمن گفتند که مبلغ 150 تومان بحساب کانون واریز کن در حای که لازم به ارجاع به کارشناس نیست چون حکم قطعی صادر گردیده میخواهم علیه اش شکایت کنم اما نمیدونم از چه مرجعی باید اقدام کنم و با چه مضمونی شکایت کنم

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
حفاظت اطلاعات دادگستری و دادسرای کارکنان دولت میتوانید مراجعه و از فرد خاطی شکایت کنید