مشاوره حقوقی رایگان - ارث

پدر بنده در زمان زنده بودن پدرشان ملکی را از ایشان خریدن و حدود و مکان ملک مشخص هست. بعد از فوت پدرشان در زمان تقسیم اموال ملک خریداری شده از ایشان در تقسیم نامه در بند ارث ایشان قید شده و حدود مشخص نشده
بعد از چند سال دو بردار دعوایی بر سر ارث داشتن و به دادگاه مراجعه کردن و مشکل حل شده و در دادگاه از همه وراث امضا گرفته شد که ما تقسیم نامه را قبول داریم. حال پدر بنده برای تعیین زمین خریداری شده خود میتواند براساس برگه خرید اقدام کرده و حدود زمین خود را مشخص کند؟