مشاوره حقوقی رایگان - غرامت سربازی یا گرفتن جانبازی

سلام خوب هستین وقت تون بخیر
ببخشید که وقت تون رو میگیرم
سال 86 _ 87 بنده خدمت سربازی بودم
یه روز که جز روزهای خدمتم محسوب می شد و با لباس سربازی بودم
با یه نفر کشتی گرفتم و اون بنده رو زمین زد
طوری که دست چپم از آرنج شکست
و برای اینکه اون مقصر نشه یا هر دلیل دیگه ای
گفتیم از روی پله ها سر خوردیم که این طوری شدیم و
صورت جلسه کردن ، و 3 نفر کادر و 3 نفر سرباز امضاش کردن
بعد گفتن میتونی جانبازی بگیری
اون موقع نگرفتم

سوال بنده از شما اینه

آیا میشه الان که 35 سالم هست (بیکار هستم و تازه متاهل شدم) و هر چقدر سن میره بالاتر اون عضوهایی که صدمه دیدن خودشون رو بیشتر نشون میدن
مخصوصا در سرما

1- آیا میشه بنده برم دنبال جانبازی گرفتن و فقط برای استخدام کار شدن ؟

2- آیا میشه بنده برم دنبال جانبازی گرفتن و فقط برای گرفتن وام که یه کاری راه بندازم بعد پول رو تمام و کمال پرداخت کنم مثل بقیه مردم

3- آیا میشه بنده برم دنبال جانبازی گرفتن و حقوق بگیرم
و موقعی که به درآمد خوبی رسیدم همه این پول هایی که بعد جانبازی گرفتن رو گیرم اومده به قیمت روز به دولت یا اون موسسه که از روی مدرک جانبازی استخدامم کرده باز پرداخت کنم؟

(بخاطر این ، این سوال رو پرسیدم که اگر اون پول یا وام یا امتیاز اشکال داشته باشه،
بعد که به درآمد خوبی رسیدم همه اینا رو باز پرداخت کنم به دولت )

پاسخ ها :

شرایط جانبازی در سربازی جانبازی در سربازی غرامت سربازی جانبازی وام جانبازی آسیب دیدگی در سربازی سربازی