مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای

سلام ..... خریدار خانه ای قولنامه ای هستم که فروشنده 15 سال ساکن خانه بوده و قولنامه ای که زمان خرید خود گرفته را دارد ولی از زمان ساخت ساختمان 3 نفر صاحبخونه بودند که قولنامه آنها موجود نیست به گفته صاحب فعلی خانه قولنامه ها گم شده است ایا خرید این منزل مشکلی دارد یا خیر؟ لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بدون داشتن سند رسمی,ویا بادارابودن سند رسمی,بدون ملاحظه سند رسمی واحراز مالک رسمی وایادی متعاقب آن,خریدن چنین منزلی قطعا درآینده دردسرسازخواهد شد.واگرسند انتقال قبلی وجودنداشته باشد هر لحظه ممکن است فردی مدعی مالکیت آن گردد.وعمل شما عاقلانه نخواهدبود.