مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک قولنامه ای

سلام من یک زمین در سال 96 قولنامه بنگاهی خریدم به متراژ 102 متر مربع وچونکه زمین خام بود داخل زمین به متراژ 2500 متر طرف تفکیک نکرده برای من و فقط اونجا نشونم داد وشرق وغرب مشخص کرده تو قولنامه حالا چند سال در دیگرم تحویلم نداد طرف که فروخته هیچ سندی در دست ندارد دادگاه حکم داده که صاحب اصلی سند من او را به دادگاه ببرم که تو قولنامه من ایشون هیچ سمتی ندارد باید اعتراض بزنم لطفا راهنمایی کنید گارکر ساختمانی هستم ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند را به طرفیت تمامی ایادی قبلی تا صاحب سند بدهید بعد باید الزام به تحویل مبیع را بخواهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله درخواست استعلام بدهین صاحب اصلی پیدا بشود لایحه خوب بفرستین

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

متوجه سوال شما نشدم درنهایت مدارک خود را جهت بررسی ارسال نمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید درخواست نمایید لیکن نحوه دفاع موثر است بهتر است وکیل بگیرید و اگر توانایی ندارید وکیل معاضدتی بگیرید از کانون یا مرکز وکلای شهرستان