مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم مالکین در مشارکت در ساخت

سلام. در تهران منطقه 10. چهار ملک کلنگی موجود است. دو تا پشت و دو تا جلو. بین دو تا جلویی، یه کوچه یک متری بن بست است که برای دو خانه عقبی است. یکی از ملک های جلو چندین سال پیش توسط شهرداری خریداری و تخریب و کوچه شده است. الان این سه ملک کلنگی و آن ملک که الان متعلق به شهرداری است تصمیم به تجمیع گرفتند.
در واقع الان دو ملک عقب است و یک ملک جلو، که جلوی یک ملک عقب خالی است و متعلق به شهرداری. سوال اینجاست:
آن ملک جلو که مال شهرداری نیست، در مشارکت چقدر آورده دارد؟ از گذر اصلی دو متر با عرض 5 عقب نشینی دارد. اگر با املاک مذکور شریک شود، دیگر لازم نیست عقب نشینی از بن بست (2*10) کند. ولی اگر با املاک مجاور در طر دیگر شریک شود تمام این عقب نشینی ها را دارد. آیا در مشارکت، آورده این ملک بدون اصلاحی لحاظ میشود یا با اصلاحی. لطفا در هر دو حالت مشارکت با املاک مذکور و املاک مجاورش در طرف دیگر را بررسی و آورده او را بگویید. ممنونم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تغییرسن کمتراز5سال(چه بخواهید کم یازیاد بکنید)برابرقانون,ممنوع می باشد.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با پوزش ازپرسشگرمحترم,پاسخ اینجانب بابت پرسشگردیگر,باموضوع دیگر,اشتباها دراین صفحه درج گردید.که بدینوسیله اصلاح می گردد.