مشاوره حقوقی رایگان - آزادی وسیله نقلیه تصادفی از پارکینگ

ضمن سلام و خسته نباشید. وسیله نقلیه ای که سندش بنام من میباشد. اما شخص دیگری رانندگی میکرد و تصادف کرده بنده هیچ اطلاعی از زمان و مکان و صحنه تصادف نداشته و ندارم. طبق نظریه کارشناس نامبرده مقصر میباشد. آیا من با ارایه اسناد میتوانم درخواست وسیله ام را از کجا و چه راهی ورود نمایم تا وسیله ام را از پارکینگ آزاد نمایم. خواهشن جواب بدید. ممنون.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه جرمی اتفاق افتاده مثلا قتل..شما معاون در جرم هستید... چرا ماشین در اختیار ایشون قرار دادید.. تازه بزه دیده میتونه مستقیم به شما رجوع کنه