مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام. راننده ای با کامیون ترانزیتی در کشور پاکستان با کامیون دیگری تصادف میکند و راننده دچار سوختگی شدید شده و فوت میکند کامیون بیمه شخص ثالث داشته اما بیمه دیه نمی دهد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه خودرو داری بیمه نامه معتبر بوده و شرکت بیمه بدون دلیل موجه قانونی از پرداخت حق بیمه استنکاف مینماید لازم است بر علیه شرکت بیمه برای پرداخت مبلغ دیه طرح دعوی نمایید . موفق باشید .