مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با حکم 50/50 برای مقصرو شاکی

درود به شما
همسرم با شخصی که مست بود تصادف کردو حکم 50/50دادن ..همسرم اسیب بدنی دید(شکستگی) ولی طرف مقابل خیر(فقطکوفتگی) قاضی برحسب گزارش پزشکی قانونی دیه نوشت برای همسرم ولی برای طرف مقابل چون خونریزی و شکستگی نداشت دیه ندادن....حالا بیمه ایران(بیمه شخص مقابل)
50 درصد دیه همسرم رو داد...ولی بیمه نوین (بیمه همسرم) گفتن به شرطی 50 درصد دیه رو میدیم که شخص مقابل شما بیاد امضا بده که از شما شکایتی نداره !!!حالا اون شخص هم نمیاد امضا کنه میگه چرا قاضی به شما دیه داده به اون نداده...
پزشکی قانونی هم اگر خونریزی نداشته باشی دیه نمینویسه....حالا ما منتر بیمه نوین شدیم و هرچی میگیم که چرا دو نفر که تصادف کردن رو مقابل هم قرار میدین میگن قانون ما با بیمه های دیگه فرق داره...الان حکم مختومه شدن پرونده اومده ولی بیمه نوین قبول نمیکنه و میخواد که طرف مقابل رضایت بده تا دیه ما رو بدن...از ما هیچ شکایتی در این تصادف نشده ...فقط همسرم شاکی پرونده بود تا الان...ایا بیمه نوین ما رو سر کار گذاشته؟؟؟با سپاس ...شخص مقابل سابقه ده مرتبه دستگیری و تصادف بخاطر مستی داشته ایا در صورت عدم همکاری میتوانیم شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طرف مقابل اگر ادعایی دارد می‌بایست شکایت نماید و برای دیه خود اقدام کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز و پیگیری یا شکایت شما نیست پول در حساب بیمه خواهد ماند تا زمانی که ایشان آن را مطالبه کند و شرط مطالبه اعلام رضایت به همسر شماست

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در صورت استنکاف میتوانید قانونا پیگیری و شکایت طرح کنید طرف مقابل اگر اعتراض یا ادعایی دارد نیز میتواند اقدام قانونی انجام دهد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

با وجود رای دادگاه، بیمه نمی تواند چنین درخواستی بکند.اقدامشان غیر قانونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است